Ümraniye Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Ümraniye Direk Reklamları

Reklam hangi sektörde olursanız olun hedef kitlenize ulaşmak, rakiplerinizle rekabet edebilmek, ürün, hizmet veya markanızı daha geniş kitlelere tanıtabilmek için olmazsa olmazınızdır. Bu alanda özellikle direk reklamları hem uygun fiyatlı hem de etkili olmaları ile öne çıkmaktadırlar. Bir tür açık hava reklamı türü olan direk reklamları ile sadece reklamınızı yapmak istediğiniz bir kitleye değil, reklamın bulunduğu yerden geçen herkese ulaşabilirsiniz. Firmamız Ümraniye direk reklamları ile uzun yıllardır ilçemiz genelinde hizmet vermekte, Ümraniye’nin bütün cadde, sokak ve mahallelerinde yerinizi alabilmenizi sağlamaktadır.

Ümraniye direk reklamları pek çok faklı türe sahiptir. Böylece bütçenize ve tercihinize en uygununu seçebilir ve firmamızdan imal edip uygulama isteyebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden uygulamasını gerçekleştirdiğimiz direk reklamlarının ilki poster panolardır. Bunlar poster şeklinde bir görünüme sahip olup kullanım alanları çok yaygındır. Başta eğitim, sağlık, otomotiv gibi sektörler olmak üzere her alanda tercih edilebilir.

Poster panolar, direğe asılan çerçeveli modeller olup yönlendirme ve numaralar yazılır. Soğuk hava koşullarına en dayanıklı reklamlardan birisidir. Firmamızca kaliteli baskı teknikleriyle hazırlanmakta ve montajı yapılmaktadır.

Ümraniye genelinde gerçekleştirdiğimiz bir diğer direk reklamları çeşidi pole bannerlardır. Afiş modeli olarak da karşımıza çıkan bu ürünler, asansörlü aparatlarıyla takılıp çıkarılabilmektedir. Arka arkaya direklerde yollarda kullanılmakta, hemen bütün sektörlerde aranan ürünlerden birisi olmaktadır. Özellikle tanıtım ve marka bilinirliğini yükseltmeye yönelik çalışmalarda daha fazla rağbet görmektedir.

Bir diğer seçenek duvar reklamı çeşitleridir. Ümraniye’deki popüler alanlardaki duvarlara yapılan bu reklam ürünüyle duvarlar birer reklam yüzüne dönüştürülmektedir. Bütün markalar duvar reklamını tercih edebilmekte, marka prestijini yükselten uygulamalar olarak öne çıkmaktadırlar. Konuya hakim, uzman bir ekipçe uygulanmalıdır. Canlı baskılar ve çözünürlük kalitesi yüksek görsellerle çok uzak mesafelerden dahi görünebilmektedir. Firmamız bütün bu direk reklam çeşitleri sizler için hazırlamaktadır.

Ümraniye Direk Reklamları Fiyatları

Ümraniye direk reklamları fiyatları çeşitli dış faktörlere göre değişmektedir. Panonun ölçüsü dışında kaç adet kullanılacağı, hangi aralıklarla uygulanacağı, hangi alan üzerine montajının yapılacağı, ne kadar süreyle kiralama yapıldığı önemli detaylardır. Kiralama süreleri standart olarak haftalık hesaplanmaktadır. Ücret içinde baskı, montaj, süre sonunda sökme işlemleri de bulunmaktadır.

Direk reklamlarının fiyatlarında panoların kullanılacağı cadde, yol gibi etkenler de etkili olmaktadır. Fiyatlar zaman zaman değişmektedir. Bu nedenle 7/24 firmamıza ulaşabilir, güncel ve net fiyat bilgileri alabilirsiniz. Her zaman en iyi hizmeti en uygun fiyatla buluşturan firmamız bütçe dostu çözümlerin adresi olmaktadır.

Ümraniye Direk Reklamları Tercih Nedenleri

Ümraniye direk reklamları pek çok avantajı bir arada sunmaktadır. Öncelikle en kaliteli ve modern şekilde baskılar yapılabilmektedir. Böylece kaliteli biçimde hedef kitlenizin karşısına çıkabilirsiniz. Görünür yerlerde yer alarak Ümraniye genelinde yaya ya da araçlı herkese ulaşabilirsiniz. Farklı direk reklamları arasında size en uygunu tercih edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir