Pendik Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Pendik Direk Reklamları

Açık hava reklamları en popüler reklamlardan birisidir. Direk reklamları da bir tür açık hava reklamı çeşididir. Pendik direk reklamları kapsamında uzun yıllardır ilçemiz genelinde hizmet veriyoruz. Pendik’in bütün ana caddelerinde, ara sokaklarında, parklarında, ortak alanlarında, duvarlarında ve daha başka birçok yerinde ürün, hizmet ya da markanızı gösterebileceğiniz reklam şekillerini karşınıza çıkarıyoruz.

Pendik direk reklamları doğru alanlarda, doğru şekilde kullanılması halinde hedef kitlenize çok rahat ulaşmanızı sağlamaktadır. Farklı türlerdeki direk reklamları çeşitleri arasından en uygun tür ve boyutları uzman ekibimizce belirlenir ve doğru alanlara konumlandırılarak olumlu sonuçlar almanız sağlanır. Alanı kiralayarak direk reklamlarınız için belli bir süre belirlenir ve böylece belli periyotlarda reklamlarınız açık alanlarda sunulmuş olur. Tek bir direye veya panoya uygulanması yerine yol üzerinde belli aralıklarla dizayn edilmiş direk reklamlarını da seçebilirsiniz. Böylece reklamlarınıza bir süreklilik kazandırırsınız.

Direk reklamları özellikle Pendik’in ana caddeleri ve işlek sokaklarında çok daha etkili olmaktadır. Aydınlatma direklerine monte edilebilen bu reklamlar farklı türlerde mevcuttur ve firmamız tercihinize en uygun ürünleri sizin için hazırlamaktadır.

Pendik Direk Reklamları Avantajları

Pendik direk reklamları farklı çeşitlerde mevcuttur. Bunlardan ilki poster panolardır. Reklam dünyasının en çok tercih edilenlerinden birisi olan poster panolar poster şeklinde bir görünüme sahiptir. Sağlık, eğitim, otomotiv gibi birçok sektörde tercih edilebilmekte, direğe çerçeveli şekilde monte edilebilmektedir. Yönlendirme ve numara bilgileri yazılabilmekte, soğuk hava koşullarına en dayanıklı reklam türlerinden birisi olmaktadır.

Bir diğer direk reklamları çeşidi pole bannerlerdir. Afiş modeli olarak öne çıkan bu direk reklamları asansörlü aparatlarıyla takılıp çıkarılabilmektedir. Arka arkaya direklerde yollarda kullanılmaktadır. Bütün sektörlerin tercihi olabilmekte, tanıtım ve marka bilinirliğini yükseltme açısından etkili sonuçlar vermektedir.

Duvar reklamları Pendik direk reklamları arasında en çok tercih edilenlerden bir diğeridir. Popüler alanlarda duvarlara uygulanmaktadır. Uluslararası ve dev holdinglerin, diğer bütün markaların prestijini yükselten uygulamalardan birisidir. Uzman bir ekipçe hazırlanıp montajı yapılmalıdır. Kaliteli baskı ile çok uzak mesafelerden dahi rahatlıkla görüntülenebilmektedir.

Pendik direk reklamları birçok avantaj sağlamaktadır. Doğru kullanıldığı taktirde network oluşturmak istediğiniz alanda uygun fiyatla amacınıza ulaşabilirsiniz. Doğru konumlandırılmış direk reklamları ile potansiyel müşterilerinizin bilinçaltına yerleşebilirsiniz. Reklamınızı TV dizisi, giyim markası, yiyecek gibi şekillerde hazırlatabilirsiniz.

Pendik Direk Reklamları Ölçüleri ve Fiyatları

Pendik direk reklamları farklı ölçülerde ve şekillerde olabilmektedir. Pole banner ve poster pano şeklinde daha çok dikdörtgen biçiminde ince uzun afişler tercih edilmektedir. Ölçülerin boyutları resmi kurumların ve Pendik belediyesinin kurallarına göre belirlenmektedir.

Pendik direk reklamları fiyatları çeşitli etkenlere göre değişebilmektedir. Afiş türü, afiş sayısı, baskı çeşidi, afiş ölçüleri gibi etkenler direk reklamlarının fiyatlarında etkilidir. Ayrıca kiralama yapacağınız alana göre de fiyat değişmektedir. Firmamız daima en iyi hizmeti en uygun fiyatla birleştirmektedir.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir