Esenler Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Esenler Direk Reklamları

Direk reklamları günümüzün en çok tercih edilen tanıtım alanları haline gelmiştir. Özellikle merkezi alanlarda ve kalabalık araç trafiğine sahip caddelerde sayısı oldukça fazla olan direklerin tanıtım amaçlı kullanılması ve birçok insan tarafından görülebiliyor olması tercih edilmelerinde büyük bir rol oynuyor. Esenler direk reklamları bulunulan bölge itibariyle şehir dışından gelen birçok insanın gidecekleri yerlere ulaşmak için kullandıkları ortak bir geçiş alanıdır. Yaşayan kişilerin nüfus oranı ve gün içerisinde hareketli bir insan kalabalığına sahip olan Esenler içerisinde reklamlarınızın görünür alanlar ve açık havada bulunması geniş kitlelere kendinizi tanıtma fırsatı sunmaktadır.

Tecrübeli ekibimizin size ve markanıza özel olarak tasarlamış olduğu direk reklamları sayesinde afiş ve posterleriniz ilgi çekici ve müşteri kitlenize hitap eden özellikler sunmaktadır. Uygun fiyatlar ile belirli süreler için kiraladığınız reklam direklerinde çeşitli poster biçimlendirmelerini seçme şansına sahipsiniz. Kolay kurulum özellikleri ile kısa sürelerde reklam çalışmalarınız tamamlanmaktadır.

Ünlü Firmalarda Artık Direk Reklamlarını Tercih Ediyor

Müşteri kitlenizin size ait tanıtım, indirim ve reklam içeriklerini yaşadıkları bölgelerde görmeleri satışlar üzerinde olumlu bir geri dönüş yaşamanızı sağlıyor. Hem güncel indirim oranlarınızı ve kampanyalarınızı öğreniyorlar hem de daha çok hatırlanmanızı sağlayarak ziyaretlerini arttırıyorlar. Reklam tanıtımlarınızı ve ölçü detaylarını tasarlayan Esenler direk reklamları ve daha birçok reklam hizmetini sunan firmamız uzun süredir var olan tecrübelerini size özel tanıtım içerikleri ile ortaya çıkarıyor.

Yatay, dikey, tekli ve çiftli panolar ve direk reklamlarınız için aradığınız her şey en doğru adreste sizleri bekliyor. Firma bilgilerinizi ve vermek istediğiniz mesajları görsel içerikler ile destekleyerek özel bir tasarım haline getiriyoruz. Davet ve organizasyon, film, tiyatro, konser, fuar vb. birçok etkinliğin tanıtımlarını da gerçekleştirebildiğiniz direk reklamları ile gün içinde sayısız insana ulaşma imkanına sahipsiniz. Ünlü firma ve organizasyon şirketleri de reklamlarında bu tanıtım modelini kullanarak daha çok satış getirisi elde ediyor.

Avantajlı Fiyatlar ile Direk Reklamları

Tanıtım faaliyetlerinde ücretleri uygun olan direk reklamları ile reklam masraflarınızı azaltmış ve avantaj elde etmiş olacaksınız. Esenler direk reklamları hizmet kalitesi ve uygun fiyat politikaları ile size en özel reklam deneyimini sunuyor. Çok kısa sürelerde içerikleriniz belirlediğiniz alanlardaki direklere yerleştirilmektedir. Dünyaca ünlü telefon markaları ve alışveriş sitelerinin direk reklamlarını da en merkezi caddelerde görebilmektesiniz. İnternet ve yayın organlarında yer alan reklamlarını direk reklamlarıyla destekleyen bu ünlü markalar bu reklam yöntemin faydalı olduğunun bilincinde olarak faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Son dönemlerin en trend reklam yöntemini sizlerde mutlaka denemelisiniz. Elde edeceğiniz tanıtım ve satış avantajları ile sürekli olarak kullanacağınız bir yöntem olacağına eminiz. İstek ve sorularınız için bizleri mutlaka arayınız. Firmanız veya özel tanıtımlarınız için hayal ettiğiniz reklam afiş ve posterlerini birlikte kararlaştıralım.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir