Büyükçekmece Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Büyükçekmece Direk Reklamları

Direk reklamları, tanıtımınızı yapmak istediğinizde, yalnızca belirli bir kitleye değil oradan geçen herkese yapabileceğiniz en modern tasarımlar ile hazırlanan açık hava reklam ürünleri olarak karşımıza çıkan bir sistemdir. Direk reklamları cadde, ara sokak ve yol gibi her alanda direklere takılan afiş görevi gören ve sık tercih edilen bir uygulama modelidir. Gören kişi sayısının çok fazla olmasından ötürü reklam sektöründe dikkat çeken bir üründür.

Sektöründe öncü faaliyet gösteren başarılı işler yapan Direk Reklamları firması Büyükçekmece direk reklamları konusunda müşterilerine avantajlı fırsatlar eşliğinde hizmet sağlamaktadır. İnsanların yoldan yürüyerek ya da araba ile geçerken rahatça görülebilecek hizaya yerleştirilen direk reklamları insanların daha çok dikkatini çekmesi ile büyük avantajlar sağlamasından ötürü çok tercih ediliyor.

Büyükçekmece Direk Reklamları Çeşitleri

Direk reklamlarının kendi içerisinde pek çok çeşidi mevcuttur. Direk Reklamları firmasının Büyükçekmece direk reklamları çeşitleri şu şekildedir:

  • Poster Panolar; Reklam dünyasında sık tercih edilen bir reklam çeşididir. Poster şekilde bir görünüme sahiplerdir. Kullanım alanı çok yaygındır. Özellikle otomotiv, eğitim ve sağlık gibi pek çok alanda kullanılmaktadır. Direğe asılan çerçeveli modellerdir. Numara ve yönlendirme bilgileri yazar, soğuk hava şartlarına karşı oldukça dayanıklılardır. Yüksek kaliteli baskı yöntemleri ile hazırlanır ve montajı sağlanır.
  • Pole Banner; Direk reklamlarında afiş modeli olarak sık sık kullanılan reklam türüdür. Asansörlü aparatları ile takılır ve çıkarılır. Arka arkaya direklerde yollarda kullanım sağlar. Birçok sektörlerde kullanılmakta olan üründür. Özellikle marka bilinirliği ve tanıtımı arttırmaya yönelik bir çalışma olarak kullanılıyor.
  • Duvar Giydirmeleri; Popüler alanlarda bulunan duvarlara yapılan bir reklam ürünüdür. Uluslararası ve dev holdinglerin marka prestijini ve tanıtımını arttıran değerli bir uygulamadır. Teknik özellikleri çok önemli bir yere sahiptir. Konuya hakim ve uzman profesyonel Büyükçekmece direk reklamları ekipleri ile montajı ve hazırlanması işlemleri sürdürülür. Yapılan yüksek kaliteli çalışmalar ile uzak mesafeden bile canlı ve çözünürlük kalitesi yüksek olmaktadır.

Büyükçekmece Direk Reklamları Avantajları

Direk reklamlarının özellikle merkezi alanda kullanılmış olması en büyük avantajları arasında yer almaktadır. İstediğiniz her sokakta ya da her cadde üzerinde direk afişi kullanabilirsiniz. Hazırlanması ve uygulaması kısa süre içerisinde tamamlandığı için en çok tercih edilen reklam tekniğidir. Direk reklamları insanların aklında yer edinen bir reklam türüdür.

Direk Reklamları firması alanında uzman ekibi tarafından analiz yapar en uygun model ve direk sayısı belirlenerek uygun fiyat verir. Ürünlerinin baskı teknikleri ve kullanılan malzeme işçilik ayrıntıları büyük özen ve titizlikle hazırlanır. Uygulamalar donanımlı ve tecrübeli ekipler tarafından hazırlanarak montajı yapılır. Büyükçekmece direk reklamları hizmetleri ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi almak ya da avantajlı tekliflerinden en iyi şekilde yararlanmak için Direk Reklamları firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir