Bağcılar Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Bağcılar Direk Reklamları

Direk reklamları açık hava reklamcılığının önemli parçalarından birisidir. Reklam verenlerin hedef kitlesine özel tasarlanan direk reklamları en iyi sonucu verebilecek niteliktedir. Farklı boyutlarda ve alanlarda, belli kriterler baz alınarak uygulanmaktadır. Firmamız Bağcılar direk reklamları alanında yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle öne çıkmakta, her defasında beklentilerin üzerinde sonuçlara imza atmayı başarmaktadır.

Direk reklamları Bağcılar genelinde cadde, yol ve ara sokak gibi bütün alanlardaki direklere takılan afiş görevi gören ürünlerdir. Duran, yürüyen, araçla giden herkesin görebileceği nitelikte olmasından dolayı reklam sektörünün en dikkat çeken ürünlerinden birisidir. Kaliteli ve şık baskılarla hazırlanan Bağcılar direk reklamlarımız çok kolay ve hızlı biçimde uygulanabilmekte, kolayca takılıp çıkarılabilmektedir.

Bağcılar Direk Reklamları Çeşitleri

Bağcılar direk reklamları kendi içinde birçok farklı modele sahiptir. Böylece size en uygununu tercih edebilir ve uzman ekiplerimizce kaliteli malzemelerle uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Bu noktada başlıca Bağcılar direk reklamları seçeneklerimiz şunlardır:

• Poster panolar reklam dünyasında en çok tercih edilen direk reklamlarından birisidir. Bu ürünler poster şeklinde bir görünüme sahiptir. Sağlık, eğitim, otomotiv gibi pek çok sektörde rahatlıkla kullanılabilir. Direğe çerçeveli şekilde asılır. Üzerinde yönlendirme ve numaralar yazılır. Soğuk hava koşullarına karşı en dayanıklı reklamlardan birisidir. Kaliteli baskı teknikleriyle montajı rahatlıkla yapılabilir.
Pole banner direk reklamlarında afiş modeli olarak sıklıkla tercih edilir. Asansörlü aparatları ile takılıp çıkarılabilir. Arka arkaya direklerde yollarda kullanılabilir. Bütün sektörlerde tercih edilen bir reklam ürünüdür. Özellikle tanıtım ve marka bilinirliğini arttırmaya yönelik bir çalışma olarak öne çıkmaktadır.
• Duvar reklam Bağcılar direk reklamları arasında popüler alanlardaki duvarlara yapılan reklam ürünlerinden birisidir. Dev holdinglerin ve uluslararası markaların tanıtım ve marka prestiji için sıklıkla kullandıkları reklam türlerindendir. Teknik özellikleri ile önemli bir yere sahip olup daha fazla uzmanlık gerekmektedir. Konuya hakim profesyonel direk reklam ekiplerimizce hazırlanmakta ve montajı yapılmaktadır. Çok uzak mesafelerden canlı ve çözünürlük kalitesi yüksek olarak görülebilmektedir.

Bağcılar Direk Reklamları Avantajları ve Fiyatları

Bağcılar direk reklamları birçok avantaja sahiptir. Büyük kitleler tarafından görülüyor olması bunların başında gelir. Bağcılar genelinde istediğiniz her cadde üzerinde ya da sokakta direk afişi olarak tercih edebilirsiniz. Hazırlanması ve uygulanması kısa sürdüğünden acil ihtiyaçlarınızda dahi karşılayabilirsiniz. Etkili tasarımları ile insanların aklında kalan reklamlardır ve akılda kalıcılıkları önemli bir avantajdır. Arka arkaya 1000 direkte dahi kullanabilirsiniz. Uzman ekibimiz sizinle birlikte gerekli analizleri yaparak en uygun model ve direk sayısını tespit etmekte, fiyat vermektedir.

Bağcılar direk reklamları fiyatları ürünlerde kullanılan ölçülere göre farklılık gösterir. Ayrıca cadde ve yol tercihleri de fiyatlar üzerinde etkilidir. Ürünler çift taraflı ya da tek taraflı olabilir. Firmamız en kaliteli direk reklamlarını en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir