Adalar Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Adalar Direk Reklamları

Adalar direk reklamları farklı çeşitler ile üretilen ve kullanılmasıyla birlikte birçok farklı avantaj sağlayan açık hava reklam ürünlerinin arasında yer almaktadır. Kendi içerisinde birçok model ve çeşidi bulunan direk reklamları kullanım ile birlikte pek çok farklı fayda sağlıyor olmasının yanı sıra ekonomik bir seçenek olarak değerlendirilmeleri sebebiyle de her geçen gün daha fazla marka ya da firma tarafından tercih edilmektedir.

Kaliteli malzemeler ve uzun ömürlü ham maddeyle üretilmekte olan böylelikle talep ettiğiniz süre boyunca 7 gün 24 saat ürününüzün ya da hizmetinizin reklamını yapabilecek olan direk reklamları şehrin talep edilen herhangi bir noktasına yerleştirilebilir. Yalnızca belirli bir kitle tarafından görülmesi amacıyla değil reklamın önünden geçen herkesin ilgisini çekmesi amacıyla kullanılmakta olan bu ürünlerin farklı model ve çeşitlerinin olması kullanım esnasında sunduğu avantajların daha geniş bir listeye sahip olmasını sağlamaktadır.

Poster Panolar

Adalar direk reklamları farklı model ve çeşitler ile üretilmektedir. Direk reklam çeşitleri arasında bulunan poster panolar reklam dünyasının en çok tercih edilen direk reklam ürünlerinden biri olarak bilinmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere poster şeklinde bir görüntüye sahip olan bu ürünlerin kullanım alanının oldukça yaygın olduğunu dile getirmek mümkündür. Sağlık, eğitim ve otomotiv başta olmak üzere birçok farklı sektörde reklam ürünü olarak kullanılmakta olan bu ürün direğe asılan çerçeveli bir modelden elde edilmektedir. Poster panoların üzerinde yönlendirme ve numara bilgileri yer almakta ve böylelikle arabayla geçerken ya da yürüyüş esnasında hizmetinize ulaşmak isteyen insanlar kolaylıkla bilgilendirilmektedir.

Soğuk havalarda kullanabilmek adına özel olarak üretilen ve en dayanıklı reklam modelleri arasında bulunan poster panoların kaliteli bir baskı tekniği kullanılarak hazırlandığı ve montajının da kötü hava şartlarına dayanıklı olacak şekilde gerçekleştirildiği bilinmektedir.

Pole Banner

Pole banner ise direk reklam çeşitleri arasında bulunan ve afiş model olarak bilinen bir üründür. Kendine ait asansörlü bir aparata sahip olması sayesinde kolaylıkla takılıp çıkartılabilen bu ürün arka arkaya direklerde kullanımı mümkün hale getirmektedir. Tüm sektörlerde tercih edilebilecek bir ürün olarak karşımıza çıkan pole banner, özellikle tanıtım ve marka bilinirliğini yükseltme konusunda oldukça başarılı bir çalışma sunmaktadır.

Duvar Giydirme Reklamı

Duvar reklamı ise direk reklam çeşitleri arasında bulunan bir başka ürün olarak bilinmektedir. Duvarlara yapılan reklamlara verilen ve özellikle popüler alanlarda oldukça yaygın bir kullanıma sahip olan duvar reklamları uluslararası şirketlerin ya da holdinglerin marka prestijini yükseltmek adına yaygın olarak tercih edilen bir uygulama olarak bilinmektedir. Ancak duvar reklamının diğer reklamı çeşitlerinden farklı olarak uygulanması esnasında teknik özelliklerine karşı çok daha dikkatli olmak gerektiği bilinmektedir. Adalar direk reklamları arasında bulunan bu ürünler çok uzak mesafeden bile canlı ve çözünürlük kalitesi yüksek olması sebebiyle görülebilmekte ve böylelikle potansiyel müşteri kitlenizin her geçen gün artmasını sağlamaktadır.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir